Milena Pervanje

Svetovalka za kadre

+386 (0)51 380 228
Kališka ulica 1, SI-4000 Kranj

Pestra karierna pot mi je omogočila, da sem pridobila izkušnje iz poslovnega, akademskega in javnega sektorja. Bila sem svetovalka v mednarodni korporaciji za poslovno in finančno svetovanje Deloitte & Touche, vodja izobraževalnih programov za gospodarske družbe pri Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in vodja mednarodnih izobraževalnih projektov pri slovenskem ministrstvu za finance.

Družbo Personal sem ustanovila leta 2005, da bi znanje in izkušnje lahko delila z več družbami in posamezniki. Povezala sem se z družbo Amrop Adria in v okviru te globalne povezave skupaj s sodelavci opravljam storitve iskanja in selekcije vodilnih kadrov za družbe iz Slovenije, z zahodnega Balkana, iz srednje, vzhodne in zahodne Evrope (Poljska, Češka, Slovaška, Rusija, Italija, Portugalska, Španija, Turčija …).

Poleg teh storitev s strokovnjaki družbe Amrop sodelujem tudi pri procesih presoje kompetenc vodstvenih, prodajnih in drugih strokovnih kadrov.

Samostojno za različne naročnike izvajam optimizacijo kadrovske strukture in splošno kadrovsko svetovanje (zagon modela kompetenc, zagon modela spremljanja in ocenjevanja uspešnosti timov in posameznikov, organizacija rednih letnih razgovorov, uvedba modela vodenja s cilji, 360-stopinjske analize …). Kot zunanja članica nominacijskih komisij sodelujem s številnimi nadzorni sveti pri izbiri predsednikov in članov uprav, pri presoji uspešnosti dela uprav in modelih nagrajevanja uprav.

Predavam na Fakulteti za  družbene vede in zaključenim skupinam v gospodarskih družbah: nadzornim svetom, vodstvom družb, zaposlenim. Pripravljam strokovne članke in sem soavtorica knjige Učinkovite metode iskanja in selekcije kadrov. Sem tudi podpredsednica programskega sveta pri Združenju nadzornikov Slovenije ter aktivna članica Kadrovske zveze Slovenije in združenja Manager.