Edinstven priročnik  
za kadrovike in vse druge,
ki zaposlujejo v novi realnosti!

Naroči zdaj - klikni, izpolni in pošlji!
 

Ko se je zgodila epidemija, se je kadrovanje tako korenito spremenilo, kot bi med letoma 2019 in 2022 zazevalo stoletje. Spremenili so se ljudje in podjetja, organizacije, tako močno, da staro znanje in stare metode ne ustrezajo več. Čas je za nov pristop, naravnan na ljudi, kot smo danes. 

Prva izdaja razprodana v mesecu dni!

S tem priročnikom se lahko naučite, kako lahko nove zaposlene poiščete in izberete učinkovito, hitro, brez tveganja, da bi izbrali napačnega človeka ali bi vam skozi prste spolzel idealni kandidat.

Napisan posebej za slovenske razmere!  

  • Sledite natančno opisanim korakom skozi celoten selekcijski postopek
  • Učite se iz slovenske prakse
  • Izognite se pastem
  • Razumite, kako razmišljata obe strani
  • Zmanjšajte stroške selekcijskih postopkov
  • Olajšajte si delo z več kot 60 priloženimi obrazci, vprašalniki in seznami, ki jih uporabljajo največji kadrovski strokovnjaki

Lahko kadrujete že 30 let, zdaj je čas, da svoje delo na novo premislite. Lahko ste pravkar diplomirali iz kadrovskih ved – a izobraževalni sistem bo potreboval še leta, da bo ujel tok sprememb, ki se dogajajo danes. S to knjigo v roki boste lahko zapolnili praznino in pridobili znanje, ki vam bo odlično služilo.

Najboljši priročniki so tisti, ki znajo strokovno znanje predstaviti preprosto in uporabno, vrhunske nasvete pa oviti v plašč humorja. Ta knjiga je prav to. Postala bo vaš najljubši in najbolj zvest svetovalec za vse selekcijske postopke od tega trenutka naprej.

Naroči zdaj - klikni, izpolni in pošlji!

 

Kakšen zaklad praktičnih nasvetov kako se lotiti iskanja sodelavcev in sodelavk! Zelo priporočam tudi vsem, ki iščete novo službo, se pripravljate na razgovor za zaposlitev, saj ponuja celosten vpogled v idealen, profesionalen postopek kadrovanja.

Barbara Kranjc, strokovnjakinja za strateško komuniciranje z dolgoletnimi menedžerskimi izkušnjami


 

Ob branju knjige vse deluje enostavno in jasno, enostavnost in jasnost pa je avtorica dosegla lahko le z odličnim razumevanjem problematike, saj ima neprecenljive izkušnje s tega področja. Obvezno branje za specialiste, ki se ukvarjajo s kadrovanjem!

Dr. Mateja Nadižar Svet, izvršna direktorica kadrovskega sektorja in korporativnega področja v družbi Elektro Gorenjska


 

Prava enciklopedija, ki mora biti v vsaki voditeljski knjižnici, tako za stratege v kadrovanju za oporo in v pomoč kakor tudi za vodstva  v podjetjih! Toplo priporočam!

Andrej Božič, predsednik Združenja Manager
 

 Naroči zdaj - klikni, izpolni in pošlji!