O priročniku so povedali

Kakšen zaklad praktičnih nasvetov kako se lotiti iskanja sodelavcev in sodelavk! Zelo priporočam tudi vsem, ki iščete novo službo, se pripravljate na razgovor za zaposlitev, saj ponuja celosten vpogled v idealen, profesionalen postopek kadrovanja.

Barbara Kranjc, strokovnjakinja za strateško komuniciranje z dolgoletnimi menedžerskimi izkušnjami


 

Ob branju knjige vse deluje enostavno in jasno, enostavnost in jasnost pa je avtorica dosegla lahko le z odličnim razumevanjem problematike, saj ima neprecenljive izkušnje s tega področja. Obvezno branje za specialiste, ki se ukvarjajo s kadrovanjem!

Dr. Mateja Nadižar Svet, izvršna direktorica kadrovskega sektorja in korporativnega področja v družbi Elektro Gorenjska


 

Prava enciklopedija, ki mora biti v vsaki voditeljski knjižnici, tako za stratege v kadrovanju za oporo in v pomoč kakor tudi za vodstva  v podjetjih! Toplo priporočam!

Andrej Božič, predsednik Združenja Manager

 

Skrita moč,  Šest stebrov kadrovanja je vrhunsko delo Milene Pervanja, uveljavljene kadrovske strokovnjakinje, ki s srcem in izjemno mero etike pomaga podjetjem in kandidatom na poti do skupnega uspeha. In prav tak je tudi njen priročnik. Ta nam odkriva nove, skrite, včasih morda pozabljene moči kadrovanja, vse od pojava potrebe po delu pa do uvajanja novega sodelavca. Pomembno poudarja tudi etiko v odnosu do kandidatov in podjetja. Ob tem se Milena sistematično osredotoča na ključne priložnosti in pasti v procesih kadrovanja ter nesebično deli svoje znanje, številne izkušnje in izdelke njenega dolgoletnega dela.  

Knjigo priporočam vsem, zlasti vodjem in izkušenim kadrovikom, pa tudi začetnikom delovanja v kadrovski stroki,  predvsem pa tistim, ki potrebujejo več kot le teorijo in želijo slediti modernim HR trendom. S knjigo pušča pomembno sled  v slovenskem prostoru na področju kadrovanja in HR funkcije.

Zala Petkovšek