Osebno karierno svetovanje

Če ste na začetku karierne poti ali iščete novo zaposlitev, če želite napredovati  po lestvici odgovornosti ali razmišljate o spremembi toka kariere, vam bo strokovno karierno vodenje in svetovanje, ki ga ponuja družba Personal, nedvomno olajšalo pot in izboljšalo vaše možnosti.

Storitev Karierni nasvet – opremljeni za nov korak

Strokovnjak bo z vami proučil CV, ki ste ga do sedaj uporabljali, in ga izboljšal, proučil pa bo tudi učinkovitost in ustreznost vašega profila na mreži LinkedIn ali ga na novo pripravil. Analiziral bo vaše konkurenčne prednosti in šibkosti, poglobljeno pa se bo posvetil tudi vašim kariernim željam.

Svetovalec vam bo za vsa vprašanja, povezana z zaposlitvijo, ves čas na voljo po telefonu in elektronski pošti.

Kaj pridobite

  • Zvadili boste vse elemente samopredstavitve in se znali odlično predstaviti. 
  • Samozavestno boste znali govoriti o koristih, ki jih lahko prinesete delodajalcu, in o svojih ambicijah ter odgovoriti tudi na vedno neprijetno vprašanje o svojih šibkih točkah.
  • Pod strokovnim vodstvom boste izdelali odličen življenjepis, ki bo odseval vaše želje in sposobnosti. 
  • Pridobili boste strokovno izdelan profil na mreži LinkedIn, ki bo naredil dober vtis na vsakega potencialnega delodajalca. 
  • Ker se boste na bodoče selekcijske postopke pripravljali z našo pomočjo, jih boste dodobra spoznali in boste vnaprej pripravljeni na različne metode zaposlovalcev; natančno boste vedeli, kaj vas čaka v posamezni fazi izbire in kako se odzvati na različne izzive. 
  • Pod našim strokovnim vodstvom boste izpopolnili in do zadnje podrobnosti zvadili razgovor za službo. 
  • Pridobili boste svetovalca, ki vam bo odgovoril na vsa vprašanja v zvezi s procesom iskanja zaposlitve in vas vodil do želene službe. 

Za dodatne informacije o Kariernem nasvetu pokličite 051/380-228 ali pišite na milena.pervanje@personal.si.